Referenties

GESINE FAKEN-OUDEKERK

BELEIDSADVISEUR RUIMTELIJKE ONTWIKKELING VAN DE GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN

“Samantha is een enthousiaste vakvrouw. Haar passie voor het aanbestedingsrecht is te merken in haar kennis, kunde en manier van zaken aanpakken. Samantha werkt hard en doet wat nodig is om de deadlines te halen. Daarnaast is ze zeer goed bereikbaar voor vragen. Samantha heeft onze gemeente uitstekend bijgestaan in een meervoudige onderhandse aanbesteding en een Europese aanbesteding (inzake omgevingsplan met bijbehorende producten) en wij bevelen Samantha dan ook van harte aan.”

MARILYN INGE

SENIOR ADVISEUR AANBESTEDINGTEAM, RIJKSWATERSTAAT GPO

“Positief, Analytisch, direct, scherp en hard werkend zijn eigenschappen die mij te binnen schieten als ik denk aan samenwerking met Samantha in inkoop-en aanbestedingstrajecten. Samantha weet kennis goed te delen, en weet ook de juiste mensen te betrekken om informatie ophalen en problemen op te lossen. Ook op persoonlijk vlak is Samantha een (op/-bege)leider van nature. Luisteren naar mensen en op een rustige open manier haar mening geven dat doet Samantha van nature. Als iemand haar een probleem voorlegt, weet ze feilloos waar de pijnpunten zitten een passende advies geven.”

JOAN LONDT

SENIOR INKOOP EN CONTRACTADVISEUR LONDT CONSULTANCY

“Ik heb Samantha 15 jaar geleden leren kennen en ze is nooit meer uit mijn leven geweest. Ze kwam mij vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Na mijn verlof hebben we nog aan vele projecten gewerkt bij Rijkswaterstaat. Ik heb veel van haar geleerd. Samantha is een hardwerkende – en zeer inspirerende collega. Ze gaat uitdagingen niet uit de weg. Ze is daadkrachtig en altijd scherp. Ze laat zich niet wegsturen met een kluitje in het riet. Ze weet waar ze het over heeft. Ze heeft altijd een luisterend oor voor collega’s. En neem ze mee in haar wereld die Inkopen heet. Samantha is een inkoper pur sang. Bovenal is ze zeer lieve, grappige, positieve,…….. meid!!!!”

ROLAND BOING

CONTRACTMANAGER PROJECT PRINSES MARGRIETTUNNEL BIJ RIJKSWATERSTAAT

“Ik heb het erg gewaardeerd hoe snel Samantha de zaken oppakte, tijd maakte en probeerde af te ronden. Ook als iets uitliep of een deadline niet werd gehaald, dan koppelde zij dat even terug. Erg fijn! Deze aanbesteding is natuurlijk out of the box gelopen, de bochten erg krap genomen, prima met de juridische afdeling afgestemd, dus we mogen trots zijn!”

"REFERENTIES ZIJN ALS HET TASTBARE BEWIJS VAN JE PROFESSIONELE REPUTATIE;
ZE GETUIGEN VAN JE VERLEDEN, MAAR KUNNEN OOK JE TOEKOMST VORMGEVEN."

Contact

Heeft u vragen over inkoopoptimalisatie of interesse in trainingen voor uw team? Ik sta klaar om u te helpen! Ik vertel graag over hoe ik uw inkoopprocessen kan verbeteren en uw team kan ondersteunen.