Hey, ik ben de kracht achter sheleads

Ik ben Samantha Phagoe, een enthousiaste liefhebber van alles wat met Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) te maken heeft. Met 15 jaar op de teller in inkoop en aanbestedingen, heb ik het voorrecht gehad om meer dan 150 aanbestedingen te begeleiden – en ja, ik tel nog steeds!

Mijn reis begon met een diploma Facility Management op zak en leidde me langs inspirerende haltes bij Rijkswaterstaat, Avalex, Gemeente Amsterdam, Gemeente Alphen aan den Rijn en Waternet. Ik heb me ondergedompeld in complexe projecten, strategische, tactische en operationele inkoop, en leerde de kunst van het contractmanagement – en ik vind het geweldig.

Ik geloof in delen, in groeien en in het samen uitblinken. Met SheLeads zet ik de kracht van leiderschap voort die mijn moeder me heeft getoond, en nu probeer ik elke dag dezelfde sterke en leidende figuur voor mijn dochter te zijn.

Wanneer ik niet bezig ben met adviseren en ondernemen, vind je me op reis, achter de kookpotten, of genietend van quality time met mijn familie. Deze momenten laden me op en herinneren me eraan dat het leven buiten aanbestedings- en contractdocumenten net zo kleurrijk is.

Dus, ben je klaar om de wereld van GWW samen aan te pakken? Laten we een kop koffie drinken en babbelen over hoe we jouw (inkoop)projecten naar een hoger niveau kunnen tillen!

 

Ervaring

Kennis

Software

Contact

Heeft u vragen over inkoopoptimalisatie of interesse in trainingen voor uw team? Ik sta klaar om u te helpen! Ik vertel graag over hoe ik uw inkoopprocessen kan verbeteren en uw team kan ondersteunen.