Adviesdiensten

"Elke aanbesteding is een kans om niet alleen waarde te vinden, maar ook om waarde te creëren - een brug tussen innovatie en samenwerking, waar de kracht van inkoop de toekomst vormgeeft."

Inkoop- en Europees Aanbesteden

Op maat gemaakte oplossingen
Als ervaren senior inkoopadviseur bied ik op maat gemaakte oplossingen om uw inkoopprocessen te stroomlijnen en succesvolle aanbestedingen te realiseren.

Focus
Mijn focus ligt op heldere communicatie en het waarborgen van klanttevredenheid. Hierdoor kan ik uw zorgen verlichten.

Expertise
Met expertise in de GWW-publieke sector en diepgaande kennis van diverse facetten van inkoop en contracten binnen het uitdagende domein van aanbestedingen, begeleid ik Europese aanbestedingen en verstrek ik strategisch advies voor optimale resultaten. 

Contractmanagement

Prestatieverbetering & Risicobeheer
Ik verenig het verbeteren van leveranciersprestaties met risicobeheersing door scherpe prestatie-indicatoren en risicomanagementstrategieën te implementeren om zowel de kwaliteit van dienstverlening te verhogen als onvoorziene problemen te minimaliseren.

Klanttevredenheid & Relatieopbouw
Ik focus op het verhogen van klanttevredenheid en tegelijkertijd het versterken van de relatie met leveranciers door communicatie en samenwerking, wat resulteert in een betrouwbare en waardevolle partnerschap.

Procesoptimalisatie & Transparantie
Ik zorg voor een efficiënt en transparant contractmanagementproces dat niet alleen de kwaliteit en kostenbeheersing verbetert, maar ook inzicht biedt in uitgaven en helpt onnodige kosten te verminderen.

Strategische Besluitvorming & Afwijkingenbeheer 
Ik ondersteun bij het maken van strategische keuzes en bied handvatten voor het omgaan met contractuele afwijkingen, zodat mijn klanten voorbereid zijn op zowel geplande als onvoorziene omstandigheden.

Continue Evaluatie & Verbetering
Ik voer regelmatige evaluaties uit om de contractprestaties te beoordelen en identificeer verbeterpunten voor continue verbetering en aanpassing aan veranderende omstandigheden.

contact

Heeft u vragen of interesse in een adviesdienst? Ik vertel u graag over hoe ik kan helpen bij inkoop- en Europees aanbesteden en hoe we contractmanagement kunnen verbeteren.